Luijendijk Techniek | Over ons
241
page-template-default,page,page-id-241,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive
 

Over ons

 

Wie is Luijendijk Techniek?

Luijendijk Techniek is een kleine woningaanpasser uit Hilversum. Luijendijk Techniek werkt voornamelijk voor gemeenten en instellingen al is er een toename in het aantal particuliere klanten de afgelopen jaren. De onderneming is opgericht in 2010 en verwerkt jaarlijks meer dan 600 opdrachten van klein tot groot. Een gedeelte van deze werkzaamheden worden uitbesteed aan partners waarmee vaak al jaren een hechte samenwerking is. De onderneming wordt gedreven door Mark Luijendijk (1982).

 

Geschiedenis

 

Mark Luijendijk: Na mijn middelbare schooltijd wist ik nog niet dat ik mijn passie zou vinden in deze sector. Na verschillende functies in zeer uiteenlopende richtingen, namelijk voertuigtechniek, medische software, accountmanagement en werk als monteur, kwam ik via een omweg terecht bij een bedrijf wat woningaanpassingen realiseerde voor mensen met een beperking. Eindelijk vond ik hierin een baan waarin ik mijn uiteenlopende interesses kon combineren.  Hier heb ik enkele jaren met veel plezier gewerkt waarna ik in 2010 besloot het heft in eigen hand te nemen en firma ‘Luijendijk Techniek’ liet oprichten.

Inmiddels draait de firma (nu 2017) 7 jaar mee en kent een gestage groei in aantal klanten en omzet en is er een ontzettend leuke band opgebouwd met vaste klanten. Dit is ook waar het mij om te doen was bij het oprichten: Een stukje service, aandacht en producten van een hoge kwaliteit leveren voor een correcte prijs.